За мен

За мен

Здравейте!

Благодаря за интереса към работата ми!

Да се запознаем!

Казвам се Мадлен.
Обичам да улавям специални моменти, които ще останат в сърцата ви завинаги. Любовта ми към фотографията е вдъхновена от живота на хората и тяхната уникална история. Затова се занимавам със сватбена, семейна и портретна фотография.
Вярвам, че всеки човек, всеки момент, заслужава специално внимание и бих се радвала да бъда част от вашата история!

Моят начин на работа

Моят начин на работа е насочен към репортажен стил. Вярвам, че най-истинските моменти се улавят, когато сте напълно естествени и забравяте за присъствието на камерата. В този момент имате свободата да бъдете себе си напълно - да тичате боси по плажа, да се смеете, да се обичате.
Обичам да наблюдавам любовта между хората и винаги се радвам, когато двойките я изразяват пред мен. Целта ми е да запечатам тези неповторими моменти и да ги превърна в спомен.
Благодаря, че ми давате възможността да ви запозная с моя свят на фотографията!

m

Обработка

Процесът на обработка на снимките е почти толкова важен, колкото и моментът на заснемане. Всяко изображение излъчва емоция и история, която заслужава да бъде подчертана и преживяна отново и отново. Това е причината, поради която ви предоставям само обработени снимки - за да се уверите, че всеки кадър отразява вашите емоции и изживяния в най-добрия си вид.
Моят стил на обработка се отличава с по- неутрални цветове и изчистени композиции. Tова позволява да бъдете в центъра на кадъра и нищо не отклонява вниманието от емоцията в него.

Т.З. “Повече от професионалист! Радвам се, че й се доверихме за нашата фотосесия! ”

С.Ш. “Кадрите са уникални! Усещаш емоцията, докато ги гледаш даже и да не си присъствал на събитието. Уникална си!”

С.Т. “Прекрасни снимки и страхотна Мадлен, която изчисти 5000 калинки от роклята и булото ми!”

Затвори

Facebook

@ MadllenR.Photography

Instagram

@ maddlenphotos

Последвайте ме